Lakbescherming: belangrijker dan ooit

De autolakken van tegenwoordig zijn complexer en gevoeliger voor schade dan ooit. Autolak is gevoeliger voor steenslag geworden vanwege de geavanceerde aerodynamica en carrosserievormen. Bovendien zijn moderne auto's vaak groter dan hun voorgangers; terwijl parkeerplaatsen daarentegen vaak kleiner zijn geworden. Milieu-invloeden, schade aan het wegdek en vuil tasten de lak van auto’s voortdurend aan.

Dankzij de Paint Protection Film behoudt het voertuig zijn prachtige showroomtoestand omdat het een vrijwel onzichtbare barrière vormt die steenslag tegengaat, beschermt tegen krasjes en insectenvlekken en daarmee uiteindelijk de kostbare investering beschermt omdat het helpt de verkoopwaarde van het voertuig te behouden.

 

Hoe werkt het?

 

De Paint Protection Film (lakbescherming) wordt vakkundig op de lakdelen aangebracht die kwetsbaar zijn voor beschadiging. De glasheldere film laat zich moeiteloos in de vorm van het oppervlak monteren. 


De kleur en uitstraling van de lak blijft 100% intact; ook wanneer de film na verloop van tijd verwijderd zou moeten worden. 

 

Pakket keuze

Benieuwd wat jouw PPF lakprotectie kost? Neem dan contact met ons op via 0611080040 of vraag een vrijblijvende offerte aan.